Home
Agenda
Light Superstock
Foto's
Video's
Te Koop
Sponsors
Links
Contact
Moving Mountains Vrienden
Particuliere Vrienden
Moving Mountains Vrienden
Inmiddels is Stichting Team Moving Mountains een feit. Dit heeft voor het team verschillende voordelen. Inmiddels kunnen we melden dat alles geregeld is en Moving Mountains officieel een Stichting heeft.

Naast een stichting presenteert het team nog een ander plan.

Vanuit verschillende hoeken hebben wij te horen gekregen dat mensen en bedrijven een geldbedrag over willen maken dat ten goede komt aan het team.  

Dit is de reden dat wij een club van 50 en een club van 100 oprichten voor iedereen die het team een warm hart toedraagt en hun steentje bij wilt dragen zodat het team dit geld kan gebruiken voor hun prestaties op de baan.

Vriend worden

Zowel prive als zakelijk is het mogelijk om vriend te worden. Daarbij is het starttarief voor particulier € 50,- en zakelijk is dit minimaal € 100,-. U kunt vriend worden door te mailen naar het volgende e-mail adres. Robbies87@hotmail.com Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

De bedragen zijn jaarlijks. Ieder jaar zal je per e-mail een herinnering krijgen met de vraag of je het team voor het nieuwe seizoen wilt steunen met je bijdrage. Zo ben je nergens aan verbonden en blijft het vrijblijvend.

Al de donaties komen ten goede van investeringen in de tractoren en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het gehele team wil hun vrienden hartelijk danken voor hun donaties!